ASSASSSIN'S CREED: REVELATIONS VYJDE ZA:

pátek 5. srpna 2011

Assassin's Creed: Revelations - novinky

Jak jsem včera slíbil, zde je přehled novinek o multiplayeru chystaného AC: Revelations.



Příběh

Příběh v multiplayeru AC: Revelations je podobný jako v Brotherhood. Jste zaměstnancem Abstergo Industries a byli jste vybráni, abyste podstoupili výcvik přes Animus a mohli jste se jednou provždy vypořádat s asasíny. Nyní jsou v tom ale velká vylepšení. Jak budete postupně stoupat po úrovních, budou se vám odemykat templářská videa a dokumenty. To by mělo více propojit SP a MP příběh a zároveň na MP navnadit více hráčů.

Novinky

Začneme novými módy.
Prvním je mód Artifact. Jeho zadání je jednoduché – proti sobě jsou postaveny dva týmy a každý má své území. Druhý tým má na svém území vlajku. První tým se musí dostat nepozorovaně do území druhého týmu, sebrat vlajku a bez úhony ji přenést na své území. Role se následně střídají.
Druhým je mód Deathmatch. Ten se podobá módu Wanted z Brotherhood, ale nyní tu je několik změn. Mód se hraje na malých mapách, a každý hráč, jako ve Wanted, obdrží svůj cíl. Avšak první změnou je absence tak milovaného kompasu z BH, svůj cíl poznáme pouze podle toho, že v jeho blízkosti se rozzáří jeho obraz v pravém horním rohu.
Další novinkou v MP je to, že po své smrti nemusíte podstupovat zdržující výběr setu, jak tomu bylo v BH, ale okamžitě začnete hrát.
Nyní přejděme k tolik očekávané úpravě postav. Jak Ubisoft slíbil, tak také udělal. Úprava postav je rozdělená celkem do šesti kategorií: hlava, trup, ruce, kalhoty, opasek a doplňky. Dále si pak budete moci vybrat zbraň podle svého výběru, ale ta nebude mít prakticky žádný efekt, bude se jednat pouze o kosmetický doplněk. Toto vše se vám bude ovšem odemykat až postupně po dosažených úrovních.
Multiplayer Assassin’s Creed: Revelations vypadá výborně a o mnoho věcí obohacený než jeho předchůdce, takže se na něj všichni moc těšíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat